آغاز بررسی آثار جشنواره چهلم از منظر سواد مالی برای اعطای نشان فی

آغاز بررسی آثار جشنواره چهلم از منظر سواد مالی برای اعطای نشان فی

به گزارش لباس دونی بررسی فیلمهای سینمایی چهلمین جشنواره‌ی بین المللی فیلم فجر از منظر سواد مالی برای سومین جشنواره «نشان فی» شروع شد.


به گزارش عصر سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی آکادمی هوش مالی، هم زمان با چهلمین جشنواره‌ی بین المللی فیلم فجر، سومین «جشنواره‌ی نشان فی»، شروع به کار کرد.
آکادمی هوش مالی، با هدف گفتمان سازی مبحث سواد مالی میان اصحاب هنر و مخاطبان و ترویج سواد مالی در جامعه، فیلمهای جشنواره‌ی فجر را از منظر سواد مالی بررسی می کند.
هیأت داوران، فیلمهای جشنواره‌ی فجر را با عینک سواد مالی دیده و در دو بعد کمی و کیفی، مفاهیم سواد مالی فیلمها را ارزیابی و بررسی می کنند. در پایان، فیلمی که در کنار معیارهای سینمایی و هنری، هوشمندانه تر و دقیق تر و هنرمندانه تر مفاهیم سواد مالی را به تصویر کشیده است، بعنوان برگزیده‌ی جشنواره انتخاب و «نشان فی» را دریافت می کند.
فیلم های برگزیده از نگاه هیأت داوران، رفتارها و تصمیم های درست مالی را در بستر فیلم بهتر و درست تر به مخاطبان عرضه داشته و به شکل بهتری، توجه مخاطبان را به اهمیت و آموزه های سواد مالی جلب می کنند.
آکادمی هوش مالی با حضور در بخش جنبی (تجلی اراده‌ی ملی) جشنواره، به داوری و بررسی فیلمها با عینک سواد مالی می پردازد.
بخش تجلی اراده‌ی ملی از بخش های جنبی جشنواره فجر است که داوران با هدف پشتیبانی از موضوعات پرارزش با بیان خلاقانه‌ی سینمایی، به ارزیابی و بررسی فیلمهای راه یافته به بخش مسابقه‌ی سینمای ایران (سودای سیمرغ) می پردازند.
مریم جلالی دکترای مدیریت و برنامه ریزی امور فرهنگی؛ برنامه ساز رادیو و تلویزیون و کارشناس رسانه، عبدالکریم خیامی؛ دکترای فرهنگ و ارتباطات؛ عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق (ع) و دکتر علی رسولی زاده؛ مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارت و کارآفرین برتر ملی، کمیل رودی عضو هیأت علمی آکادمی هوش مالی و مهدی ناجی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران اعضای هیأت داوران سومین جشنواره‌ی «فی» هستند.
به گزارش لباس دونی به نقل از خبرگزاری ایرنا، در جشنواره‌ی اول و دوم فی از میان فیلمهای اکران شده، در بیشتر از سی فیلم دست کم به یک مبحث از سرفصل های سواد مالی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم پرداخته شده است.
فیلم های عامه پسند، روز بلوا، بی صدا حلزون و سه کام حبس برگزیدگان جشنواره‌ی اول و فیلمهای ابلق، مامان و روشن، برگزیدگان جشنواره‌ی دوم بودند که در آیین اختتامیه‌ی جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند.







منبع:

1400/11/13
10:03:49
5.0 / 5
639
تگهای خبر: جشنواره , موزه , هنر , هنرمند
این مطلب لباسدونی را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

لباس دونی