از سوی بزرگ ترین انجمن اسلامی در آلمان صورت گرفت؛

آغاز آموزش ائمه جماعات مساجد در آلمان

آغاز آموزش ائمه جماعات مساجد در آلمان

به گزارش لباس دونی مسؤلان اتحادیه تركی-اسلامی دیتیب تصمیم گرفته اند تا دوره هایی را برای آموزش روحانیون اسلامی در آلمان برگزار كنند. این اتحادیه كه بزرگترین انجمن اسلامی در آلمان به حساب می آید، در سال های اخیر به علت آموزش امامان در تركیه مورد انتقاد قرار گرفته است. با این حال، آموزش امامان در آلمان می تواند قدم بزرگی برای حل مشكلات باشد.


به گزارش لباس دونی به نقل از ایسنا، به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان، در چند روز گذشته، اتحادیه تركیه-اسلامی دیتیب، مركز جدیدی را برای آموزش امامان و واعظان مساجد در شهر آیفل داهلم برپا كرده است. در نخستین دوره این مركز ۲۲ شركت كننده حضور داشتند. كاظم تركمن، رئیس اتحادیه تركی-اسلامی دیتیب در اینباره اظهار داشت: در مرحله اول مقرر است، ۲۲ جوانی كه اغلب آنان در رشته الهیات در تركیه تحصل كرده اند، در یك دوره آموزشی دو ساله در آلمان شركت نمایند. این دوره آموزشی شامل درس های عملی و نظری می شود. ما فكر می نماییم این دوره ها می تواند شروع خوبی برای آموزش امامان در آلمان باشد و باید ادامه یابد.
او این اقدام را باعث رشد تاریخی دیتیب دانست و همینطور برگزاری این دوره ها را برای كشور آلمان مفید عنوان نمود. حال سوال این است آیا این اتحادیه با وجود هزار مسجد در سراسر آلمان، می تواند باردیگر اعتماد سیاستمداران و شهروندان آلمانی را كسب كند؟
اتحادیه تركی-اسلامی دیتیب همواره به خاطر نزدیكی با دولت تركیه مورد انتقاد بوده است. بعضی از سیاستمداران آلمانی معتقدند كه این اتحادیه در جریان كودتای نافرجام ۲۰۱۶ در تركیه، ضد مخالفان رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور تركیه، خبرچینی و پرونده سازی كرده است. دولت فدرال و دولت های ایالتی در سال های اخیر، خواهان جدایی دیتیب از تركیه شده اند. این در شرایطی است كه اتحادیه تركی-اسلامی دیتیب زیر نظارت مستقیم وزارت امور دینی تركیه (دیانت) فعالیت می كند و مسؤلان دیتیب تابحال دوره ای برای آموزش امامان در آلمان برگزار نكرده بودند. در این سال ها، واعظان مسلمان از تركیه به آلمان می آمدند.
به قول مسؤلان دیتیب از میان ۱۱۰۰ امامی كه در مساجد این اتحادیه در آلمان كار می كنند، ۱۱۰ نفر به خوبی به زبان آلمانی تسلط دارند. همینطور مقرر است كه به تدریج، امامانی كه در آلمان آموزش داده می شوند هم به مساجد اضافه شوند. هزینه این دوره های آموزشی از جانب دیتیب تأمین می شود.
حالا منتقدان دیتیب امیدوار هستند كه با تربیت واعظان مسلمان در آلمان، آنها از نفوذ و سیطره دولت تركیه بیرون بیایند.
ماركوس كربر، معاون وزارت كشور آلمان از ابتكار تازه دیتیب استقبال كرد و به رسانه ها اظهار داشت: هرچند اتحادیه دیتیب تازه قدم های ابتدایی را برداشته، اما این اقدام بسیار مهم می باشد. با این اقدام، دیگر نیازی به ورود امامان از تركیه به آلمان نیست.



1398/11/01
21:41:58
5.0 / 5
4389
تگهای خبر: هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
لباس دونی