سفارش شهاب مرادی به خانواده ها هوای فرزندان تان را داشته باشید

سفارش شهاب مرادی به خانواده ها هوای فرزندان تان را داشته باشید

به گزارش لباس دونی، حجت الاسلام شهاب مرادی اظهار داشت: زندگی فقط درس خواندن نیست؛ بازی هم امروز جایگاه، وجاهت و رسمیت خاصی پیدا کرده است. اجازه دهید فرزندتان بازی مورد علاقه اش را انجام دهد.



حجت الاسلام شهاب مرادی کارشناس فرهنگی، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بازیهای دیجیتال امروز به رسمیت شناخته شده اند و خانواده ها باید در این فضا همراه فرزندان شان باشند و طعم آنرا بچشند.
وی درباره ی گسترش بازیهای ویدئویی در بین اقشار مختلف جامعه اظهار داشت: بازیهای دیجیتال امروز به موضوعی جدی تبدیل گشته اند و دیگر مختص نسل جوان نیستند. حال بزرگسالان و میانسالان نیز با انگیزه در این فضا حضور دارند و به صورتی جذب این رسانه شده اند.
رئیس اسبق سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران اظهار داشت: سال ها پیش در کارگاهی برای زوج ها، زمانی که بازی Clash of Clans تازه به بازار آمده بود، پیشنهاد دادم که همه آنرا بازی کنند تا شناخت دقیقی از آن به دست بیاورند. اگر امروز درباره ی معایب یک بازی خارجی حرف می زنیم، باید ابتدا خودمان آنرا تجربه کرده باشیم. کسی که درباره ی Call of Duty گزارشی می دهد، زمانی می تواند واقعا آنرا درک کند که خودش آنرا بازی کرده باشد. در دوران کرونا که مافیا از تلویزیون های اینترنتی پخش می شد، بسیاری آنرا نقد می کردند. در جمعی که چنین نگاهی داشت، گفتم یک دفعه خودتان بازی کنید؛ چون بعد از تجربه، نظر بسیاری شان تغییر نمود.
وی اضافه کرد: انسان سالم به سرگرمی نیاز دارد. وقتی می توانیم از ظرفیتهای بازیهای ویدئویی استفاده نمائیم، سرکوب آن نه منطقی است و نه مفید. سرگرمی گاهی می تواند بدون آسیب، برای ذهن مفید باشد. من خودم سال ۱۳۷۵ که روانشناسی تدریس می کردم، SimCityبازی می کردم. مدتی هم Game of War - Fire Age بازی می کردم. چون باور دارم وقتی با جوان ها سر و کار داریم، باید زبان و اقتضائات آنها را شناخت. اگر جوانی از من درباره ی یک بازی بپرسد، باید خودم آنرا تجربه کرده باشم. اگر در این فضا نباشیم، نمی توانیم آنرا تحلیل نماییم.
حجت الاسلام والمسلمین مرادی اظهار داشت: هیاهو و جنجال برخی افراد درباره ی بازیهای ویدئویی از آن جاست که با این فضا آشنا نیستند. اگر با کفش جوان امروز راه نرویم، نمی توانیم او را درست قضاوت نماییم. درک فضای جوانان نیازمند تجربه کردن آنست.
این کارشناس در آخر خطاب به والدین اظهار داشت: می خواهم سفارش بچه ها را به خانواده ها بکنم؛ هوای فرزندانتان را داشته باشید. زندگی فقط درس خواندن نیست؛ بازی هم امروز جایگاه، وجاهت و رسمیت خاصی پیدا کرده است. اجازه دهید فرزندتان بازی مورد علاقه اش را انجام دهد، اما زمان بندی آنرا مدیریت کنید و مهم تر از همه، خودتان هم با او همراه شوید و طعم آنرا بچشید.


منبع:

1404/03/17
11:21:04
5.0 / 5
150
تگهای خبر: اینترنت , هنر
این مطلب لباسدونی را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

لباس دونی