آیت الله تألهی عالمی بصیر و پارسا

آیت الله تألهی عالمی بصیر و پارسا

به گزارش لباس دونی ایسنا/همدان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: برمبنای فرمایشات مقام معظم رهبری آیت الله تألهی بقیه السیف علما بوده اند و این عالم گرانقدر مایه بركت جهان بشریت هستند.


سیدعباس صالحی پنجشنبه ۲۸ آذر در كنگره ملی آیت الله تألهی كه در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشكی برگزار شد، با اشاره به اینكه آیت الله تألهی از لحاظ اخلاق نظری و اخلاق عملی شخصیتی است كه صدها شاگرد را تربیت كرده است، اضافه كرد: در سراسر جهان تشیع در ۱۵۰ سال اخیر، هزار نفر بر سفره علم، اخلاق و عرفان این عالم والاقدر نشسته اند.
وی افزود: آیت الله تألهی مكتب اخلاقی و عرفانی را پدید آورد كه از نظر عملی و نظری نقاط برجسته متمایزی با سایر مكاتب قبل از او داشت بدین سبب عرفان اسلامی در ۱۴۰۰سال پیش شاخه های مختلفی داشته كه یكی از برجسته ترین آنها به وسیله ملاحسین قلی آخوند همدانی پدید آمد و شاگردان بسیاری مسیر او را ادامه دادند همین طور این مكتب در سیر تحول و تكامل خود مسیری را به وجود آورد كه به مرحله تأسیس رسید.
صالحی با اشاره به اینكه جریان به وجود آمده توسط آیت الله تألهی در عرفان و اخلاق عملی خاصیت های مشخصی دارد، اظهار داشت: تعبد به شریعت در مكتب او از جایگاه والایی برخوردار بوده و دغدغه مرحوم ملاحسین قلی همدانی و شاگردانش نیز این مهم بوده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز با تاكید بر اینكه تكرار این بزرگداشت ها می توانند راهگشای نسل آینده باشند، اظهار داشت: این كنگره فرصتی برای بازسازی فكری و سلوكی این شخصیت والا به علاقمندان عرفان و خصوصاً آیندگان است همین طور تجلیل از بزرگان جدای از تكلیف در نشر علم، الگوسازی برای نسل جوان نیز به شمار می آید.
دكتر منصور غلامی با اشاره به اینكه عارفان و عالمان كه جانشینان پیامبران هستند، مانند مشعل هایی می مانند كه راه مردمان عصر خود را روشن می سازند، اظهار نمود: آیت الله تألهی همچون عارفان و عالمان بزرگ است كه در همدان پرتو افكنده و جذبه الهی او دل ها را به هم نزدیك ساخته است.
غلامی همین طور اضافه كرد: دانش، بصیرت و پارسایی سه مورد از خاصیت های وجودی این عالم برجسته است كه با مراتب معنوی خود از زمانه خویش غافل نبود و همواره با آرمان های انقلاب اسلامی و رهبر انقلاب نیز همگام بود.
امام جمعه موقت تهران نیز اظهار نمود: عارف چیزی جز خدا نمی بیند و این انسان دلداده تحت ولایت مطلق خداوند قرار می گیرد وجود عارف بوی خدا می دهد، افرادی كه به این مرحله می رسند یك دفعه جذب خداوند می شوند.
حجت الاسلام كاظم صدیقی با اشاره به اینكه انبیاء كارهای خودرا در چارچوب عبودیت و ماموریت انجام می دادند و خداوند به آنها نظر كرده بود، اظهار داشت: امام(ره) قدرت دین را در فراز تمام قدرت ها قرار دادند همین طور ایمان، قدرت های بزرگ را مهار می كند و تمام قدرت هایی كه كنار هم بودند نتوانستند مقابل انقلاب اسلامی بایستند.
امام جمعه موقت تهران افزود: قدرت های بزرگ سیاسی، مالی و جاسوسی هشت سال تمام تلاش خودرا به كار گرفتند اما امام خمینی(ره) هیچ گاه متزلزل نشدند چونكه به خدا نزدیك شده بودند.
وی با اشاره به اینكه اوج عرفان در كربلا قابل مشاهده می باشد، بیان كرد: كسانی كه خودرا بدهكار دین و ولایت می دانند، عارف هستند.
صدیقی افزود: قدرت ها از جوانان ایرانی كه ولی فقیه به آنها افتخار می كنند، غافل هستند و علمای ما به مرحله ای رسیدند كه عقل ما برای رسیدن به این مرحله ناتوان است و آیت الله تألهی توانستند به این مرحله برسند.
وی افزود: آیت الله تألهی ولی فقیه را حجتی بر حجت خدا می دانست همین طور این عالم بزرگوار خودرا بر ولی فقیه مقدم نمی شمرد كه این نه تنها یك امر قراردادی در شرع است بلكه نقش تكوینی نیز دارد.
امام جمعه موقت تهران درانتها اشاره كرد: كنگره آیت الله تألهی با عظمت انجام شد و این اقدام باارزش ماندگار خواهد بود و آثار خودرا بر آیندگان خواهد داشت.




1398/09/29
18:40:57
5.0 / 5
4538
تگهای خبر: سفر , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
لباس دونی