لیگ سیمرغ می خواهد بازی را از سرگرمی به صنعت پول ساز تبدیل کند
به گزارش لباس دونی، دبیر لیگ سیمرغ اظهار داشت: ما کار را با ۱۰ بازی موبایلی ایرانی شروع کردیم که تا به امروز، نزدیک به ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر چه در رویدادهای آنلاین و چه در قسمت های حضوری ما شرکت کرده اند.
محمد فاضلی دبیر دهمین جام قهرمانان بازی ویدئویی کشور (لیگ سیمرغ) در گفت و گو با گزارشگر مهر، اظهار داشت: از اواخر آبان ماه، دهمین دوره جام قهرمان بازیهای ویدئویی کشور با عنوان «لیگ سیمرغ هفت خان» که قسمتی از رویداد بزرگ هفت خوان است، شروع به کار کرد. ما کار را با ۱۰ بازی موبایلی ایرانی شروع کردیم که تا به امروز، نزدیک به ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر چه در رویدادهای آنلاین و چه در قسمت های حضوری ما شرکت کرده اند.
وی افزود: این ۱۰ بازی که از بازیهای پرطرفدار بودند در سایت «بازیکو» قرار گرفتند. مسابقات این بازیهای موبایلی را برگزار کردیم و مجموع جوایز درنظر گرفته شده برای این رویداد، سه و نیم میلیارد تومان است که به بازیهای موبایلی ایرانی و بین المللی تعلق خواهد گرفت.
دبیر دهمین جام قهرمانان بازی ویدئویی کشور اظهار داشت: از بیست وسوم بهمن ماه، مسابقات حضوری خویش را با ۴ بازی بین المللی در نمایشگاه آغاز کردیم. طبق تفاهمنامه ای که با انجمن ورزش های الکترونیک داشتیم، نفرات برتر رشته های حاضر در قسمت حضوری ما همچون بازیهای «eFootball Mobile»، «FC ۲۶» و «کانتر استرایک ۲(CS۲) »علاوه بر دریافت جایزه از طرف بنیاد ملی بازیهای کامپیوتری، مستقیماً به مرحله انتخابی تیم ملی راه پیدا می کنند.
وی اضافه کرد: برمبنای همان تفاهمنامه، Gran Turismo ۷ و eFootball Mobile را هم در این نمایشگاه و در جریان این رویداد یک هفته ای برگزار خواهیم کرد که این دو بازی هم به جمع مسابقات انتخابی تیم ملی اضافه شده اند. بنابراین، در رویداد «هفت خان» که از ۲۳ بهمن شروع شده، ۵ بازی داریم که نفرات برترشان علاوه بر جوایز، به انتخابی تیم ملی راه می یابند.
فاضلی اظهار داشت: در ادامه برنامه ها، بازی گل مراد را داشتیم که مراسم قرعه کشی و اهدای جوایز آن بصورت حضوری در نمایشگاه انجام شد.
وی افزود: همینطور شرکت منچیکو در نمایشگاه حضور داشت و مجموعه ای از مسابقات خویش را در اینجا برگزار کرد. بازی دیگر، سفره چی ایرانی است که مسابقات آن ازامروز بیست وهفتم بهمن ماه بصورت حضوری شروع شد.
دبیر دهمین جام قهرمانان بازی ویدئویی کشوراظهار کرد: هدف از برگزاری این هفته، این بود که بر خلاف سالهای گذشته که هر رویداد را جداگانه برگزار می کردیم، سال جاری با یک سیاستگذاری جدید، تمام ظرفیتهای صنعت گیم و صنایع وابسته به آنرا در طول یک هفته به نمایش بگذاریم. می خواهیم نشان دهیم این صنعت اگر مورد توجه قرار گیرد، چه از نظر اشتغال زائی، چه از نظر ارزآوری و درآمد زایی حتی می تواند با بخش های کلیدی کشور مانند صادرات نفت رقابت کند. از دید ما، گیم یک چاه نفت بی انتها است. هر چقدر به آن اهمیت داده شود و هدفمند پیش برود، می تواند برای کشور درآمد زایی کند و جوانان ما از این مسیر کسب افتخار کنند.
وی اضافه کرد: شعار همیشگی ما این بوده است که بازی فقط سرگرمی نیست، بلکه یک افتخار است.
تلاش برای اثبات ظرفیت اقتصادی صنعت گیم
فاضلی تصریح کرد: مسابقات بازیهای موبایلی ما به اتمام رسیده و نفرات برترشان مشخص و به ما اعلام شده است. قرعه کشی یکی از این بازیها (گل مراد) در ۲۴ بهمن در نمایشگاه انجام شد و برندگان آن مشخص شدند. سایر بازیهای موبایلی ایرانی هم تا پایان نمایشگاه، برندگانشان قطعی می شود. اما در مورد مسابقات حضوری، رقابتها از ۲۳ بهمن شروع شده و شرکت کنندگان برمبنای براکت بندی، مرحله به مرحله جلو می روند.
وی تصریح کرد: ان شاءالله مسابقات فینال برای روز ۲۹ بهمن برنامه ریزی شده و نفرات برتر را در آئین اختتامیه همان روز معرفی خواهیم کرد. تعدادی از بخش ها بصورت تک حذفی برگزار می گردد که شرکت کنندگان مراحل را پشت سر می گذارند.
دبیر لیگ سیمرغ هفت خوان اظهار داشت: با عنایت به استقبال بالا و مشکلاتی که برخی دوستان در نام نویسی آنلاین به علت ضعف اینترنت داشتند، یک لیگ ویژه به نام «لیگ جاماندگان» راه اندازی کردیم. نام نویسی حضوری آن در خود نمایشگاه صورت می گیرد تا همه بتوانند شانس حضور در این مسابقات را داشته باشند؛ به ویژه که انتخابی تیم ملی هم در بین بوده و جوایز بهادار ای درنظر گرفته شده است.
وی افزود: حالا هم برای مسابقات گرند توریسمو و ای-فوتبال موبایل که انتخابی تیم ملی هستند، تا ۲۸ بهمن ماه نام نویسی حضوری داریم. برای این دو بازی، جوایز نقدی تعلق نمی گیرد و تنها به انتخابی تیم ملی راه می یابند.
فاضلی اظهار داشت: اتفاقی که در هفت خوان بازی درحال رخ دادن است، برای بار اول در کشور صورت می گیرد. سطح برگزاری و استیج مسابقات در حد معیارهای جهانی است. از دید من همه باید از این رویداد حمایت کنند. این حرکت جهت کمک به صنعت گیم است و ما باید این صنعت را به جلو ببریم. آنهایی که رویدادهای دولتی را تحریم می کنند، شاید این صنعت برای شان مهم نباشد. وقتی یک اتفاق مثبت در هر مقطعی رخ می دهد، باید از آن حمایت کرد تا تقویت شود.
گیم؛ سرگرمی یا صنعت درآمدزا؟
وی اضافه کرد: اتفاقی که حالا در برج میلاد درحال برگزاری است، برای بار اول در کشور است؛ ۴ بازی بین المللی، ۱۰ بازی موبایلی ایرانی، نمایشگاه و جشنواره سرمایه گذاری، همه را در یک هفته گرد هم آورده ایم تا به عموم و مسئولان نشان دهیم این ظرفیت چقدر حیاتی می باشد. می خواهیم نشان دهیم این صنعت چقدر قوی است.
دبیر دهمین جام قهرمانان بازی ویدئویی کشور تصریح کرد: پیشنهاد من این است که دوستانی که چنین نقدهایی دارند، بیایند و از نزدیک ببینند. صنعت گیم کشور سال ها رشد قابل توجهی نداشته است. سفارش می کنم همه عزیزان حداقل یک مرتبه سر بزنند و کلاس کار را ببینند.
وی تصریح کرد: ما از به روزترین سیستم ها بهره برده ایم. یکی از نکات مهم سال جاری این بود که دولت از ظرفیت بخش خصوصی کمک گرفت. این نمایشگاه با همکاری بخش خصوصی برگزار شده است. سیستم ها و کیس ها با کارت گرافیک های سری ۵۰ (مثل RTX ۵۰۹۰) دقیقا منطبق با معیارهای روز جهان هستند. بخش خصوصی و دولت دست به دست هم داده اند تا این صنعت را به بهترین شکل به نمایش بگذارند.
فاضلی اظهار داشت: بحث تحریم و حواشی اینچنینی چیزی جز لطمه زدن به این صنعت به دنبال ندارد. فارغ از هر جریان دیگری، بازی و صنعت بازی ایران مهم می باشد. همه باید این ظرفیت را نشان دهیم و قدرت این صنعت را به جامعه و مسؤلان اثبات نماییم.
می خواهیم نشان دهیم این صنعت اگر مورد توجه قرار گیرد، چه از نظر اشتغال زائی، چه از نظر ارزآوری و درآمد زایی حتی می تواند با بخش های کلیدی کشور مانند صادرات نفت رقابت کند. اما در مورد مسابقات حضوری، رقابت ها از ۲۳ بهمن شروع شده و شرکت کنندگان برمبنای براکت بندی، مرحله به مرحله جلو می روند. دبیر لیگ سیمرغ هفت خوان گفت: با توجه به استقبال بالا و مشکلاتی که برخی دوستان در نام نویسی آنلاین به دلیل ضعف اینترنت داشتند، یک لیگ ویژه به نام لیگ جاماندگان راه اندازی کردیم.
منبع: لباس دونی
این مطلب لباسدونی را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب