آغاز رقابت فیلم کوتاهی ها در تهران

آغاز رقابت فیلم کوتاهی ها در تهران

به گزارش لباس دونی، اعلام برنامه های روز نخست و افتتاحیه جشنواره فیلم کوتاه تهران، خبرهایی از نمایش فیلمهای بخش مختلف و پیام های مسؤلان همچون خبرهای چهلمین دوره این رویداد است.


جزییات آیین افتتاحیه چهلمین دوره جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران با دربرگیری بخش های مختلف اعلام گردید.
به گزارش لباس دونی به نقل از ستاد خبری چهلمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، آیین افتتاحیه این رویداد امروز (پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲) از ساعت ۱۳ در سالن شماره ۹ پردیس سینمایی ملت برگزار می گردد.
در این مراسم که با یاد هنرمندان فقید سینمای ایران و پاسداشت مقاومت مردم فلسطین همراه خواهد بود، از یادبود ویژه جشنواره فیلم کوتاه تهران که بمناسبت چهلمین دوره این رویداد توسط امیرشهاب رضویان طراحی شده است، رونمایی خواهد شد.
این مراسم همینطور با اجرای محمدرضا مقدسیان یاد مهدی امامی مستندساز و فیلمبردار فقید را گرامی می دارد.
پخش مستند چهل سالگی جشنواره فیلم کوتاه تهران و کتاب تدوین شده ویژه این مناسبت به کارگردانی و کوشش سعید هاشم زاده از دیگر بخش های افتتاحیه جشنواره فیلم کوتاه تهران است.
در این رویداد مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران و دبیر جشنواره چهلم هم در سخنرانی کوتاهی به میهمانان و هنرمندان این دوره خوشامد خواهد گفت. همینطور با قدردانی از وحید بیوته فیلمبردار باسابقه و از اعضای قدیمی انجمن سینمای جوانان ایران، آثار فیلمبرداری شده توسط او مرور و معرفی می گردند.
اهدای جوایز مسابقه عکس «ایران من» که نمایشگاهی از آثار منتخب آن هم در روزهای جشنواره برقرار خواهد بود، بخش دیگری از آیین افتتاح دوره چهلم جشنواره فیلم کوتاه تهران است. در انتها این مراسم میهمانان حاضر به تماشای مستند چهل سالگی معتبرترین رویداد سینمای ایران در زمینه بین المللی خواهد پرداخت.


«شاخه زیتون» در جشنواره فیلم کوتاه تهران به مردم فلسطین تقدیم می شود
مقاومت مردم فلسطین ضد جنایات صهیونیست ها با نمایش ۶ فیلم در قسمت جنبی «شاخه زیتون» چهلمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران پاسداشت می شود.
«شاخه زیتون» عنوان یک بخش جنبی از چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران است که مقرر است فیلم هایی با محوریت مقاومت مردم فلسطین را به نمایش بگذارد.
در این بخش ویژه ۶ فیلم از ایران، آمریکا و فلسطین اکران می شود.
ازاین رو گزارش روز جمعه ۲۸ مهر و روز یکشنبه ۳۰ مهرماه در سانس ۵ و در سالن ۸ از ساعت ۲۲ تا ۲۲: ۳۰ فیلمهای کوتاه داستانی «حنان» ساخته محمدمهدی توکلی از ایران، داستانی «شورشی» ساخته علی سلمانی از ایران، مستند «حمله بعدی به جنین» از آمریکا، مستند «شهرور» ساخته محمد غنین حسانین و یعفا عزت شهرور از فلسطین، انیمیشن «فرار بزرگ» و انیمیشن «خونه دزد» ساخته حمید نخعی امرودی روی پرده می روند.
«شاخه زیتون» عنوان یک بخش جدید جنبی است که به منظور پاسداشت مقاومت مردم مظلوم فلسطین و جنایات صهیونیست ها ضد آنها به چهلمین جشنواره بین المببی فیلم کوتاه تهران اضافه شده است.


کدام فیلمها در روز اول چهلمین جشنواره بین المللی «فیلم کوتاه تهران» اکران می شود؟
این رویداد امروز پنجشنبه ۲۷ مهرماه و در نخستین روز اکران فیلمهای کوتاه راه یافته به بخش های مختلف، در پنج سالن پردیس سینمایی «ملت»، میزبان علاقه مندان سینمای کوتاه است.
* برنامه نمایش فیلمهای داستانی مسابقه سینمای ایران
سالن شماره یک و دو در روز نخست به اکران فیلمهای داستانی راه یافته به بخش مسابقه سینمای ایران اختصاص داده شده اند.
در سانس اول و از ساعت ۱۴ تا ۱۵: ۳۰ فیلمهای «آدلاید» به کارگردانی فرهاد غریبی، «ضلعی برای خروج» به کارگردانی احسان همتی، «یوفو» به کارگردانی سیدحمید حسینی و سیدمهدی حسینی، «ناظر» به کارگردانی ابوالفضل عزیزی و «داستان یک شب دزدی» به کارگردانی مهدی هادی زاده در سالن شماره یک روی پرده می رود.
در سانس دوم سالن شماره یک از ساعت ۱۶ تا ۱۷: ۳۰ فیلمهای کوتاه «کوچ» به کارگردانی امید یوسفی، «روزی روزگاری سینما» به کارگردانی علیرضا شمالی، «قوتار» به کارگردانی علی علیزاده، «تکان» به کارگردانی شاهین حق شعار و «جاذبه غیرنیوتونی» به کارگردانی علیرضا صادقی روی پرده می رود.
اکران فیلمهای داستانی بخش مسابقه ملی در سانس سوم سالن شماره یک، از ساعت ۱۸: ۳۰ تا ۲۰ با اکران «داستان اسباب بازی» به کارگردانی علیرضا استوار، «سربسته» به کارگردانی یاسر خیر، «دد چوپان» به کارگردانی سهیلا پورمحمدی، «اذان بامداد به افق یزد» به کارگردانی «زهره صباغیان» و «زنان لجمن» به کارگردانی زیورحجتی دنبال خواهد شد.
در سانس پایانی سالن شماره یک در روز اول جشنواره هم از ساعت ۲۰: ۳۰ تا ۲۲ فیلمهای کوتاه «لاری» ساخته میثم مرادی، «دنیا منم فوعه» ساخته مصطفی آقامحمدلو، «کرم چاله» ساخته سیداحسان طالقانی اصفهانی، «سردست» ساخته فاطمه سادات جوادی، «اوروبروس» ساخته فرهنگ عمرانی و «صونا» ساخته زهرا ترکمنلو روی پرده می رود.
در سالن شماره دو و در سانس اول از ساعت ۱۴ تا ۱۵: ۳۰ فیلمهای کوتاه داستانی «تاخاریها» به کارگردانی محمد آریانیک، «گربه ماهی» به کارگردانی امیرحسین مهماندوست، «رویای نیمه جان» به کارگردانی آرمین اعتمادی، «مورچه» به کارگردانی فرهادی شنتیایی و «استیک» به کارگردانی کیارش دادگر اکران می شود.
در دومین سانس این سالن، از ساعت ۱۶ تا ۱۷: ۳۰ فیلمهای کوتاه «پسر خورشید» ساخته راد پورجبار، «بی هوا» ساخته رویا پارسا، «آلفا» ساخته مسعود محمدی تاکامی و مهیار صیفوری، «خوانا بنویسید» ساخته مرتضی علیزاده و «کمپانی» ساخته ایل ناز خیرخواه روی پرده می رود.
سالن شماره دو در سانس سوم از ساعت ۱۸: ۳۰ تا ۲۰ میزبان اکران فیلمهای کوتاه «تاکسیدرمیست» به کارگردانی بهزاد علوی و سوسن سلامت، «شریف» به کارگردانی محمد علیزاده فرد، «زمرد» به کارگردانی مجتبی اسماعیل زاده بلوچ، «مدیر مدرسه» به کارگردانی میکائیل دیانی و «خیال آبی» به کارگردانی الناز قنبری خواهد بود.
در آخرین سانس نمایش فیلمهای داستانی در روز نخست جشنواره چهلم هم از ساعت ۲۰: ۳۰ تا ۲۲ فیلمهای کوتاه «بازسازی» ساخته علی توکلی، «آپولو» ساخته فرزاد رنجبر، «افسانه کوه ننوک» ساخته محمدرضا مرادی، «پیله» ساخته مونا فرخنده و «صوراحیل» ساخته اسماعیل عظیمی در سالن شماره دو اکران می شود.
* برنامه نمایش فیلمهای بخش بین الملل
در روز اول جشنواره چهلم، سالن شماره ۹ پردیس سینمایی «ملت» به اکران فیلمهای راه یافته به بخش بین الملل اختصاص پیدا کرده است.
در سانس اول و از ساعت ۱۶ تا ۱۷: ۳۰ فیلمهای «از قصد»، «برلین کوچک»، «تکثیر»، «کفاش بهشت»، «مامان»، «از طرف ما» و «سرگشتگی» روی پرده می رود.
در سانس دوم و از ساعت ۱۸: ۳۰ تا ۲۰ هم فیلمهای «جهان دورریختنی»، «طعم دریا»؛ «اکنون»، «سوروایکا»، «یک روز روشن آفتابی» و «میا» اکران می شود.
از ساعت ۲۰: ۳۰ الی ۲۲ و در آخرین سانس نمایش فیلمهای بخش بین الملل در روز اول جشنواره چهلم فیلمهای کوتاه «پستچی»، «وقتی جنگ تمام می شود»، «همه درآخر می روند»، «خدایان-۱»، «مورچه»، «مارونی» و «پژواک» به نمایش درخواهد آمد.
* برنامه نمایش آثار پویانمایی مسابقه سینمای ایران
در روز نخست جشنواره چهلم، آثار پویانمایی در سانس اول سالن شماره ۱۰ روی پرده می روند.
در این سانس از ساعت ۱۴ تا ۱۵: ۳۰ فیلمهای پویانمایی «تبر» ساخته اسماعیل جباری، «حفره بعدی» ساخته فاطمه احمدی، «پیانو» ساخته مرجان کشانی و شهای شمسی، «جنگ و رنگ» ساخته عدنان زندی، «دژکاک» ساخته آزاد معروفی، «متورم» ساخته زهرا خورشیدی و «دنیای خاکستری خاکستری» ساخته سیدمحسن پورمحسنی شکیب»، به معرض نمایش گذاشته می شود.
* برنامه نمایش آثار تجربی مسابقه سینمای ایران

از میان آثار تجربی راه یافته به چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران هم در دومین سانس اکران سالن شماره ۱۰ از ساعت ۱۴ تا ۱۷: ۳۰ فیلمهای کوتاه «مکعب قرمز» ساخته فرهان بهپور، «آدمی» ساخته احسان میرزایی، «اشعه جاز» ساخته کیان زمانی، «اولریکا» ساخته حسن وحدانی، «آخرین برف» ساخته شایان نقیبی، «پاد بوره» ساخته محمد کچویی و «هبوب» ساخته شیوا بافهم روی پرده می رود.
* برنامه نمایش آثار مستند مسابقه سینمای ایران
سانس چهارم اکران در سالن شماره ۱۰ در روز اول جشنواره به اکران فیلمهای کوتاه مستند اختصاص پیدا کرده است.
در این سانس از ساعت ۲۰: ۳۰ تا ۲۲ فیلمهای «سایه سلطان» به کارگردانی هادی شریعتی، «دارتاش» به کارگردانی خلیل صحراگرد، «من کدا هستم» به کارگردانی فرح زارع و «یک قایق روی دریا» ساخته آرمان قلی پور دشتکی اکران می شود.
* برنامه اکران های جنبی جشنواره چهلم
در روز نخست جشنواره و در چارچوب ۵ سانس در سالن های شماره ۸ و شماره ۱۰ آثار در ارتباط با بخش اکران های جنبی به معرض نمایش گذاشته می شود.
سالن شماره ۸ پردیس «ملت» از ساعت ۱۴ تا ۱۵: ۳۰ در چارچوب اکران جنبی فیلمهای بخش «بر بال خاطرات» میزبان اکران فیلمهای «آقاپسری مثل من» به کارگردانی علی محمد قاسمی، «حیدربابا» به کارگردانی کریم عظیمی، «منطق مطلق اتفاق» به کارگردانی بهرام توکلی، «مونولوگ» به کارگردانی کاوه قهرمان، «اتاقی در نیویورک» به کارگردانی بنیامین هفت لنگ و «گورمردها» به کارگردانی علی مردمی خواهد بود.
در سانس دوم این سالن از ساعت ۱۶ تا ۱۷: ۳۰ از میان فیلمهای بخش «کتاب و سینما» فیلمهای «قوتار» به کارگردانی علی علیزاده، «دنیا منم فوعه» به کارگردانی مصطفی آقامحمدلو، «خودکشی به سبک نیچه» به کارگردانی پیام کردستانی، «صوراحیل» به کارگردانی اسماعیل عظیمی و «ناسوخ» به کارگردانی اصغر عباسی روی پرده می رود.
در سومین سانس از اکران های جانبی در سالن شماره ۸ از ساعت ۱۸: ۳۰ تا ۲۰ فیلمهای «سون سوز» به کارگردانی کاظم قلی زاده، «فیل سفید» به کارگردانی مهدی برجیان، «باشه برای فردا» به کارگردانی علی رحیمی و «به توان پنج» به کارگردانی عبداله حیدری اکران می شود.
آخرین سانس سالن شماره ۸ هم در چارچوب اکران جنبی آثار بخش «بر بال خاطرات» از ساعت ۲۰: ۳۰ تا ۲۲ به اکران فیلمهای «صیاد کوچولو» ساخته محمد عرب، «آقای س چگونه قاتل شد؟» ساخته علیرضا محمودی، «فستیوال» ساخته مهدی نادری، «دوخواهر» ساخته بیژن میرباقری، «این راه همیشه بود» ساخته مسعود امینی و «جوخه» ساخته آزاد محمدی اختصاص می یابد.
سالن شماره ۱۰ هم در سانس سوم نمایش خود در روز اول، از ساعت ۱۸: ۳۰ تا ۲۰ در چارچوب اکران جانبی فیلمهای استعدادهای نو، میزبان اکران فیلمهای کوتاه «رابرت» ساخته محمدجواد حقانی فرد، «یاشار» ساخته سینا چمنی، «لمس» ساخته بردیا دیانت، «ورزا» ساخته حمیدرضا خسروی، «پرنسس» ساخته محمدحسین عباسی و «جنگ جهانی چهارم» ساخته امیر شاملو خواهد بود.
همینطور در قسمت نشست های
تخصصی جشنواره از ساعت ۱۰ تا ۱۱، نمایش فیلمهای کوتاه ژانر(اردوی فیلمسازی بوشهر) و ژانرهای وحشت، کمدی، جنگی و دفاع مقدس در سالن شماره ۱۲ پردیس سینمایی ملت میزبان علاقه مندان به سینماست.
دومین نشست تخصصی این روز از جشنواره به گفتگوی حسن حسینی با عادل تبریزی در رابطه با فیلمهای کوتاه ژانر مبتنی بر آموزه های اردوهای فیلمسازی بوشهر از ساعت ۱۱ تا ۱۳ اختصاص دارد. همینطور کمال تبریزی از ساعت ۱۵ تا ۱۶: ۳۰ در سالن ۱۲ پردیس ملت در نشست تخصصی گفتگوی کارگردان با فیلمنامه نویس با محمدرضا گوهری صحبت می کند. نشست های تخصصی گفتگوی کارگردان با عوامل در پیش تولید یک فیلم در قسمت بعدی نخستین روز جشنواره از ساعت ۱۷ تا ۱۸: ۳۰ با حضور کمال تبریزی و محمدرضا تخت کشیان ادامه خواهد یافت. فیلمسازی با هوش مصنوعی با حضور علیرضا ربیع مقدم و فیلمسازی حقیقت مجازی تعاملی با حضور کنان سوباشی عناوین دو نشست تخصصی بین المللی امروز جشنواره چهلم هستند که از ساعت ۱۹ تا ۲۱ میزبان هنرجویان سینما خواهند بود.


پیام محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی به چهلمین دوره جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران
محمد خزاعی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی در پیامی به جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، دوره چهلم این رویداد را ایستگاه به بار نشستن ریل گذاری ها و تلاشهای مجدانه برای راهبرد کلان «بومی گرایی در ژانر» دانست.
در متن پیام محمد خزاعی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی به چهلمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران آمده است:
«جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران به ایستگاه چهلم رسیده است؛ منزلگاهی که در ادبیات ما به بلوغ، پختگی، تکامل و بالندگی شهره است؛ حال اما چهل سالگی برای جشنواره ای که همواره روح جوانانه در آن جاری بوده است، جلوه گاه جدیدی از احساس، عاطفه، نبوغ و خلاقیت خواهد بود تا در عین کمال، پیشگام و جسور باشد و در عین جوانی حکیمانه با زبان سینما سخن بگوید که حکمت ها هم مانند فیلم کوتاه، موجزند اما دریای عمیقی از مفاهیم را با خود منتقل می کنند.
چهلمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران را میتوان ایستگاه به بار نشستن ریل گذاری ها و تلاشهای مجدانه برای راهبرد کلان «بومی گرایی در ژانر» دانست؛ چه آنکه آثار رسیده و منتخب اعضای محترم هیات انتخاب هم مهر تاییدی بر این مهم می باشد که با جشنواره ای به دور از کلیشه زدگی و قصه ها و روایت های تکراری روبه رو هستیم.
سینمای کوتاه ایران پارسال یک گام به پیش گذاشت؛ تنوع ژانر را در هم آمیزی با فرهنگ، آیین، آداب و رسوم و بوم های مختلف ایران اسلامی به یک فرصت تبدیل کرد تا جشنواره چهلم ارزشی مضاعف برای سینمای ایران داشته باشد و فیلمِ کوتاه، برای جامعه سینمایی از حیث فرم و محتوا پیشنهاددهنده باشد. این دوره جشنواره با شعار «جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران؛ آیینه تمام نمای ایران» درامتداد رویکرد عدالت فرهنگی و توجه به همه جغرافیای فرهنگی - هنری ایران و بسترسازی برای کشف استعدادهای سراسر ایران و توجه به رشد و شکوفایی آنان جلو رفت و افزایش دو برابری تعداد آثار منتخب از استان ها در این جشنواره، خوشحال کننده و برای آینده سینمای ایران می تواند امیدآفرین باشد.
معرفی نسل جوانی که می توانند مسائل و دغدغه های مردم ایران اسلامی و ظرفیتهای تاریخی، دینی، فرهنگی و تمدنی این پهنه وسیع را با زبان سینمای متفاوت و خلاقانه ای برای مان تعریف کنند تا به رشد اخلاقی و آگاهی اجتماعی بیافزایند و امیدوارانه آینده پیش رو را تصویر کنند، از دیگر امتیازات این دوره است.
از طرفی، در دورانی که جنگ ترکیبی غرب ضد ایران به اوج خود رسید و جبهه رسانه ای منسجم شان ضد مردم ایران سنگین ترین حملات را داشت، رکوردشکنی آثار رسیده بین المللی به دبیرخانه در میان تمام ادوار جشنواره نشان داد نه ایران تحریم شدنی است، نه میتوان ایران بزرگ و با تاریخ تمدنی کهن و فرهنگ و هنر غنی آنرا از معادلات هنری جهان حذف کرد؛ چه آنکه سینماگران جهان هم این مهم را درک کرده اند که از درگاه این رویداد مهم منطقه غرب آسیا، خویش را به چرخه هنری بین المللی معرفی نمایند. آنها هم نظم نوین جهانی و تغییر نگاه ها و راهبردهای بین المللی را رصد کرده اند و در جست وجوی حقیقت اند و می دانند بخشی از تصمیمات اساسی آینده جهان در این منطقه، در راه ابریشم رقم خواهد خورد.
در پایان، خوشحالم که به استقبال دوران جدیدی از جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران می رویم که دریچه ای تازه با شعاع نوری گسترده تری را در مقابل دیدگان ما گشوده است و مسیری برای رسیدن به قله ها را پیش روی ما نهاده است؛ راهی که با تلاش، هم افزایی و همدلی جامعه فیلم کوتاه ایران و حمایت تصمیم سازان و تصمیم گیران هموار می شود، تا رسالت تاریخی بسط و گسترش گفتمان انقلاب اسلامی را در دوران نوین جهانی به ارمغان آورد.»


پیام مهدی آذرپندار در آستانه برگزاری چهلمین دوره جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران
مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران و دبیر چهلمین دوره جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران در پیامی به این رویداد اظهار داشت: چهلمین جشنواره تهران، چله نشینی جامعه فیلم کوتاه است و همه امیدمان به آن است که از پس این چله نشینی، دریچه های آشتی، نور، امید و سعادت به روی همراهان این جشنواره در این چهل سال بیشتر از پیش باز شود.
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران و دبیر چهلمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران در آستانه برگزاری این رویداد در متنی در رابطه با این رویداد به شرح زیر نوشت:
«سحرگه رهرویی در سرزمینی
همی گفت این معما با قرینی
که ای صوفی شراب آنگه شود صاف
که در شیشه برآرد اربعینی (حضرت حافظ)
اعداد واجد اسرارند و چهل یکی از پر رمز و رازترین این اعداد. در اسرار این عدد به روایت اهل باطن چنین آمده است که اگر چهل مرتبه بر انجام عهدی مداومت شود، به اراده ای آفریدگار پرده ها بر صاحب عهد کنار رفته و دریچه های نورِ حق به روی چله نشین گشوده خواهد شد.
چهلمین دوره جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، چله نشینی جامعه فیلم کوتاه است که سال جاری مداومت شان بر این عهد، چهل ساله خواهد شد؛ مداومتی که حتی موشک باران سال ۶۷ و کرونای سال ۹۹ هم نتوانست خللی درآن وارد کند.
حالا سال جاری همه امیدمان به آن است که از پس این چله نشینی، دریچه های آشتی، نور، امید و سعادت به روی همراهان این جشنواره در این چهل سال بیشتر از پیش باز شود؛ چنانکه پوستر جشنواره چهلم، تبلور همین امیدواری ماست که آدمی به امید زنده است. امید به برگزاری جشنواره ای پرشور با حضور همه سلایق و اندیشه ها. البته رکوردشکنی جشنواره در میزان دریافت آثار بخش بین الملل در میان تمام ادوار چهل ساله، حضور پررنگ تر از همیشه فیلم سازان ساکن استان ها در میان فیلمهای پذیرفته شده در قسمت ملی، تنوع بالای ژانرها و اقلیم ها و توجه به بومی گرایی در فیلمها و سطح بالای آثار، از علائم این «مبارک سحری» است که در ازای آن «صبر و ثبات» چهل ساله به ما وعده داده شده است. پس مشتاقانه می نشینیم به تماشای این چله نشینی سینمایی که همگان به آن دعوتید؛ ان شاءالله.»

فیلم های کوتاه سینماگران عضو انجمن سینمای جوانان ایران در جشنواره چهلم مرور می شود
بخش ویژه «بر بال خاطرات» بمناسبت چهل سالگی جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران به مرور فیلمهای کوتاه بعضی از سینماگران عضو خانواده انجمن سینمای جوانان ایران اختصاص دارد.
بخش جنبی «بر بال خاطرات» این رویداد با نمایش فیلمهای کوتاه زیر، خاطرات ۴۰ ساله این رویداد را مرور می کند:
«آقا پسری مثل من» به کارگردانی علی محمدقاسمی، «حیدر بابا» به کارگردانی کریم عظیمی، «منطق مطلق اتفاق» به کارگردانی بهرام توکلی، «مونولوگ» به کارگردانی کاوه قهرمان، «اتاقی در نیویورک» به کارگردانی بنیامین هفت لنگ، «گور مردها» به کارگردانی علی مردمی، «صیاد کوچولو» به کارگردانی محمد عرب، «آقای س چگونه قاتل شد» به کارگردانی علیرضا محمودی، «فستیوال» به کارگردانی مهدی نادری، «دو خواهر» به کارگردانی بیژن میرباقری، «این راه همیشه بود» به کارگردانی مسعود امینی، «جوخه» به کارگردانی آزاد محمدی، «آرزو» به کارگردانی ساعد نیک ذات، «نوروزگلی» به کارگردانی رهبر قنبری، «تکیه برجام» به کارگردانی میردولت موسوی، «مراسم» به کارگردانی سعید روستایی، «روی آسفالت داغ» به کارگردانی مسعود مددی، «بوم رنگ» به کارگردانی داریوش غریب زاده، «سوگند به شب» به کارگردانی عطا مجابی، «زندگی بداهه» به کارگردانی عاطفه خادم الرضا، «حفره مشترک» به کارگردانی اسما ابراهیم زادگان، «صراحی» به کارگردانی سعید نجاتی، «حیوان» به کارگردانی بهرام و بهمن ارک، «خانه سفید است» به کارگردانی طیبه فلکیان، «سینما سگ» به کارگردانی شاهد احمدلو، «این یک سونی است» به کارگردانی سامان سالور، «مردها گریه نمی کنند» به کارگردانی پیمان نهان قدرتی، «تو هنوز اینجایی» به کارگردانی کتایون پرمر و محمد روح بخش، «هستم اگر می روم» به کارگردانی سعید پوراسماعیلی، «آیه های زمینی» به کارگردانی داریوش یاری، «دست های سنگی» به کارگردانی محسن امیریوسفی، «گاری شکسته» به کارگردانی سعید شاه حسینی، «دندان آبی» به کارگردانی هومن سیدی، «در تاریخ او» به کارگردانی مهرداد اسکویی، «مرگ یک مترسک» به کارگردانی آرش رصافی، «با او» به کارگردانی نقی نعمتی، «جذابیت پنهان زمان» به کارگردانی شهرام مکری، «بهار اندک» به کارگردانی روح الله بهرامی، «جدول، روزنامه و…» به کارگردانی نیما عباس پور، «در پیکر» به کارگردانی مهدی آقاجانی، «راه رفتن در مه» به کارگردانی مجید برزگر، «تاج خروس» به کارگردانی آیدا پناهنده، «کودکان ابری» به کارگردانی رضا فهیمی، «حلق آویز» به کارگردانی رقیه توکلی، «بچه خور» به کارگردانی محمد کارت، «کودک و خزان» به کارگردانی امیرشهاب رضویان، «مرهمی باید» به کارگردانی حسن ایزدی شهری، «راهبان» به کارگردانی رضا سبحانی، «یک اتفاق ساده» به کارگردانی لقمان خالدی، «فردا صبح» به کارگردانی محمد نجاریان، «مثل بچه آدم» به کارگردانی آرین وزیر دفتری، «ینده به دومله» به کارگردانی بهزاد رسول زاده، «سکوت طولانی» به کارگردانی ابراهیم اصغرزاده، «چاه» به کارگردانی بایرام فضلی، «برکه» به کارگردانی مهدی جعفری، «آن بالا کنار جاده» به کارگردانی مرجان اشرفی زاده، «نامه ها، عکس ها، آدم ها» به کارگردانی محمدرضا خردمندان، «جای منو تو اتاق بنداز» به کارگردانی امیر توده روستا.
قابل ذکر است فیلمهای بخش «بر بال خاطرات» در سالن شماره ۸ پردیس سینمایی ملت نمایش داده می شوند.
چهلمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار از ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۲ درحال برگزاری است.




منبع:

1402/07/27
12:37:34
5.0 / 5
234
تگهای خبر: تخصص , جشنواره , خلاقیت , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
لباس دونی