نقاشی حدیث سلسله الذهب رنگ بومی ایرانی دارد

نقاشی حدیث سلسله الذهب رنگ بومی ایرانی دارد

به گزارش لباس دونی نقاش آئینی حدیث سلسله الذهب اظهار داشت: برای ترسیم این تابلو از رنگ ها و فیگورهای متعلق به نقاشی ایرانی، بهره برده ام.


حسن روح الامین روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا ضمن اشاره به جزئیات نقاشی حدیث سلسله الذهب اظهار داشت: کار بر روی این نقاشی از سال قبل شروع شده و یک ماه پیش به پایان رسید.
وی اضافه کرد: این روایتی از حدیثی است که امام رضا (ع) در شهر نیشابور ایران بیان کردند؛ از این واقعه به حدیث ثانی نام برده می شود و بعد حادثه غدیر دومین اتفاقی است که در مورد ولایت ائمه عنوان شد این مورد است.
این نقاش آئینی با بیان اینکه حدیث سلسله الذهب از جانب هزاران روای سنی و شیعه روایت شده است، اظهار داشت: این روایت اتصال ولایت به عترت خاندان و اصل اسلام است.
این هنرمند نقاش تکنیک کشیدن این نقاشی را رنگ روغن روی بوم اعلام نمود و اظهار داشت: تصویری گری این نقاشی حدود چهار ماه و نیم زمان برد.
روح الامین در ادامه اظهار داشت: تلاش شد از رنگ ها و فیگورهای متعلق به نقاشی ایرانی است، کمک بگیرم.




روح الامین افزود: این تابلو ما را به تاریخ می برد و بعدی از ابعاد هویتی و معنوی ما را در مناسبات ایران و اهل بیت(ع) ظاهر می کند ازاین رو همه ما مفتخریم که در زیر چتر اهل بیت(ع) و بخصوص امام رضا(ع) قرار داریم بدین منظور این اثر فاخر خلق شده است.
به گزارش لباس دونی به نقل از ایرنا، این تابلوی فاخر که به سفارش بنیاد بین المللی امام رضا(ع) تصویر شده است در راه مرکزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نصب گردید تا همگان بتوانند از تماشای این روایت زیبا بهره مند شوند.
حسن روح الامین از تصویرگران و نگارگران خوب کشور ما در هنرهای مذهبی، آئینی، عاشورایی و تصویرهای که از هنر انقلاب است این اثر را خلق کرده که با پیگیری و سفارش بنیاد بین المللی امام رضا(ع) این مهم رقم خورده است.
وی نقاش ایرانی است که به طور عمده صحنه های عاشورا را تصویر کرده و بعنوان چهره هنر انقلاب اسلامی در سال ۹۸ ارائه شد.

آثار وی در کشورهای مختلفی همچون آلمان و عراق به نمایش درآمده است. در اسفند ۱۳۹۶ یکی از آثار او با نام «بهانه خلقت» با مبحث تولد فاطمه زهرا دختر محمد (ص) در خانهٔ فرهنگ ایران در پاریس رونمایی گردید. آثار روح الامین رئالیستی و از فضای فیگوراتیوهای کلاسیک و باروک و نورپردازی های اعصار گذشته بهره برده است.



منبع:

1400/02/22
22:59:03
5.0 / 5
1475
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
لباس دونی