فرماندار:

وضعیت آثار تاریخی مراغه نامناسب است

وضعیت آثار تاریخی مراغه نامناسب است

به گزارش لباس دونی ایرنا- معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه با ابراز تاسف از وضعیت نامناسب آثار تاریخی این شهرستان اظهار داشت: وضعیت این آثار در شان این شهر فرهنگی و تاریخی نیست.


سیدعلی موسوی حسینی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از آثار تاریخی و طرح های گردشگری مراغه اضافه کرد: با وجود پیشینه بزرگ تاریخی و ظرفیت های کم نظیر گردشگری در مراغه، وضع موجود در بخش میراث فرهنگی مناسب نمی باشد و باید بهبود یابد.
وی افزود: در امتداد بهبود وضعیت آثار تاریخی این شهرستان می توان از سرمایه گذاری بخش خصوصی و نیز مشارکت نهادهای مختلف استفاده و بهره برداری نمود.
وی افزود: شهرداری نیز بعنوان متولی مدیریت عمران شهری نیز با مشارکت و همکاری در اجرای طرح های مختلف می تواند در زمینه بهبود و توسعه زیرساخت های گردشگری و تاریخی گام های موثری بردارد.
وی با اشاره به وضعیت رصدخانه تاریخی مراغه اظهار داشت: این اثر بزرگ و مهم تاریخی بعنوان یکی از مهم ترین مقصدهای گردشگری آذربایجان شرقی و با قدمتی بیش از چندین قرن، نیازمند توجه و اهتمام بیشتر است.
وی اضافه کرد: بهسازی محوطه این اثر فاخر تاریخی با تامین اعتبار مناسب از طرف میراث فرهنگی و نیز مشارکت شهرداری می تواند تسریع و تسهیل شود.
موسوی حسینی همین طور در بازدید از گنبدهای تاریخی کبود و مدور مراغه اظهار داشت: این گنبدها، یادمانی از گذشته باشکوه این شهر بعنوان یکی از پایتخت شهرهای این مرز و بوم با نقش و نگارهایی بجای مانده از گذشتگان پرافتخار این خطه است.
وی اضافه کرد: اجرای طرح های بهسازی محوطه آثار تاریخی بر طبق قوانین و ضوابط میراث فرهنگی، زمینه ساز بهبود وضعیت آنها و نیز جذب توریستهای داخلی و خارجی خواهد بود.
موسوی حسینی همین طور در بازدید از گنبد تاریخی سرخ مراغه افزود: توجه به مناسب سازی محوطه و نیز اجرای مرمت این اثر فاخر قرن هفتم هجری از لزوم های حیاتی گردشگریست.
وی با اشاره به قدمت بیش از ۷۰۰ ساله گنبد غفاری افزود: بهسازی و نگهداری مناسب از ابنیه تاریخی همچون گنبدهای تاریخی چون غفاریه، در حقیقت ایجاد زیرساخت مناسبی برای گردشگریست.
فرماندار مراغه در بازدید از معبد تاریخی مهر این شهرستان با انتقاد از وضعیت این اثر تاریخی اظهار داشت: توسعه و مطالعه مورد نیاز برای مرمت و بهسازی این اثر تاریخی با قدمتی هزاران ساله بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
موسوی حسینی همین طور در بازدید از موزه ایلخانی مراغه اضافه کرد: وجود این موزه با صدها اثر تاریخی و ارزشمند، ظرفیتی مناسب برای معرفی این شهر تاریخی و پیشینه آن به علاقه مندان به تاریخ و تمدن این خطه است.
وی در بازدید از مجتمع آب درمانی در حال راه اندازی شور سوی مراغه اظهار داشت: پشتیبانی از سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه گردشگری اولویت توسعه این شهرستان است و دستگاه های اجرایی و خدمات رسان از آنها حمایت می کنند.
وی افزود: این مجتمع در زمینی به مساحت هشت هزار و ۵۰۰ متر مربع و با زیربنای ۶ هزار متر مربع و با سرمایه گذاری ۱۵ میلیارد تومانی بهش خصوصی در حال اجرا بوده و با بهره برداری از آن، زمینه مساعدی برای جذب توریست در منطقه ایجاد خواهد شد.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

میراث فرهنگی مراغه میراث فرهنگی مراغه میراث فرهنگی مراغه میراث فرهنگی مراغه


منبع:

1399/06/16
23:42:01
5.0 / 5
1917
تگهای خبر: خدمات , دستگاه , موزه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
لباس دونی