وزیر ارتباطات از غرفه رایتل در نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴ بازدید کرد
لباس دونی: ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حاضرشدن در نمایشگاه الکامپ، از غرفه رایتل بازدید کرد و در جریان آخرین دستیافته های این اپراتور موبایل قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی رایتل، بیست و هشتمین نمایشگاه الکامپ با شعار "سرمایه گذاری هوشمند، توسعه پایدار" و رویکرد توانمندسازی صنایع در عصر دیجیتال و افزایش راندمان سازمانی، با حضور ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، حمید فتاحی جانشین وزیر در امور ارتباطات و معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی(رگولاتوری)، محسن صدر معاون وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات، میثم عابدی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و جمعی از فعالان حوزه ارتباطات و فناوری کشور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران شروع به کار کرد و تا ۶ مهرماه به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
ستار هاشمی درباب هوشمندسازی صنایع و مرکز توسعه کسب وکار و تکنولوژی های جدید رایتل که در نمایشگاه الکامپ امسال با معرفی مجموعه ای پیشرو از خدمات هوشمندسازی و تحولات دیجیتال، نگاه ها را به سوی آینده ای هوشمند در صنایع مختلف جلب کرده است، با مدیرعامل این شرکت خدمات ارتباطی به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.
شرکت رایتل با شعار "رایتل، ارتباط پایدار، آینده هوشمند" از سوم تا ششم مهرماه، در سالن های ۳۸ و ۴۰ محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران میزبان علاقمندان این حوزه وبازدیدکنندگان است.
این مطلب لباسدونی را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب