رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران:
شکل گیری شورای فرهنگ عمومی و امر به معروف در مناطق مختلف استان و شهر تهران
از تهران رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران اظهار داشت: طبق مذاکرات به این نتیجه رسیدیم در سطح منطقه های تهران شورای فرهنگ عمومی و امر به معروف و نهی از منکر را با حضور نهادهای فعال فرهنگی و اجتماعی و مدیران مسئول و جریان های فرهنگی انقلابی فرهنگی و مردمی که در آن مناطق فعال می باشند تشکیل بدهیم.
حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد شامگاه گذشته در حاشیه جلسه شورای فرهنگ عمومی استان تهران که با حضور استاندار تهران و دیگر اعضا انجام شد در جمع خبرنگاران اظهار نمود: اعتلای فرهنگی کشور و استان تهران یکی از مباحث مهم و پیچیده است که ارزیابی آن به شدت دشوار می باشد.
امام جمعه موقت تهران در ادامه با اعلان اینکه چیزی که در جلسه شورای فرهنگ عمومی مد نظر است ایجاد بالاترین سطح هماهنگی بین دستگاه های فرهنگی و اجرائی استان است اظهار داشت: هر چه قدر میزان این هماهنگی ها افزایش پیدا کند به همان میزان سطح اثر پذیری بالاتر خواهد رفت.
وی با اشاره به این که کنار ارتقاء هماهنگی افزایش هم افزایی ها نیز در دستگاه های فرهنگی و اجرائی از اهمیت ویژه برخوردارست اضافه کرد: تعدادی از مسائل محوری در زمینه فرهنگ عمومی وجود دارد که در این یک سال محور کار قرار داده شده و به جهت اینکه نگاه مسئولان ارشد استان به این حوزه معطوف باشد و راه را برای تأثیرگذاری هموار تر کند به همین جهت مجموعاً فعالیت شورای فرهنگ منسجم و جدی بوده و باتوجه به تغییرات در دولت جدید با مدیران جدید کار را آغاز نموده ایم.
ابوترابی فرد عنوان کرد: طبق مذاکرات به این نتیجه رسیدیم در سطح منطقه های تهران شورای فرهنگ عمومی و امر به معروف و نهی از منکر را با حضور نهادهای فعال فرهنگی و اجتماعی و مدیران مسئول و جریان های فرهنگی انقلابی فرهنگی و مردمی که در آن مناطق فعال می باشند تشکیل بدهیم.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان تهران بیان داشت: شکل گیری شورای فرهنگ عمومی و امر به معروف در مناطق مختلف استان و شهر تهران سطح تأثیرگذاری شورای فرهنگ عمومی در تهران را ارتقا می بخشد و ان شاءالله شاهد اتفاقات خوبی باشیم.
این مطلب لباسدونی را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب