بیانیه شورایعالی تهیه كنندگان:

سینما چاره ای جز آنلاین شدن ندارد

سینما چاره ای جز آنلاین شدن ندارد

لباس دونی: شورای عالی تهیه كنندگان باتوجه به شرایط پیش آمده و تعطیلی سینماها برای ضرورت تداوم نمایش فیلم ها در «سینما آنلاین» اطلاعیه ای صادر كرد.



در متن این اطلاعیه آمده است: معتقدیم سینمای ایران در شرایطی كه ویروس كرونا تحمیل كرده، چاره ای جز آنلاین شدن ندارد. این چرخش همزمان با نمایش در سالن های سینما به مسیر نمایش در فضای مجازی در چارچوب وی اودی، یك چرخش تمدنی است كه قبل از این در كشورهای پیشرفته بطور موفق تجربه شده و حالا با زیرساخت های اینترنتی موجود، امكان تحقق آن در كشورمان وجود دارد.

متولیان دولتی سینما، باید در این بزنگاه تاریخی، دوره كرونایی را مغتنم دانسته و سینمای ایران را در این چالش جدید، از ركود به بالندگی و رونق اقتصادی برسانند. این یك توفیق الزامی است كه قبل از این به سبب نبود عزم جزم مسئولان، اعتماد به نفس دست اندركاران و به خطر افتادن منافع گروهی اندك، امكان تحققش كم بود. اما حالا با به كار گرفتن قدرت تخریبی هركولی به نام كرونا، می شود كاری كرد كارستان.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: نمایش فیلم سینمایی خروج آخرین ساخته ابراهیم حاتمی كیا در «سینما آنلاین» بدون آن كه هنوز رنگ سالن های سینما را دیده باشد، ثابت كرد كار «نشد» ندارد. فقط كافی است متولیان امور، فرصتی را فراهم آورند كل ظرفیت «وی او دی» (ویدئوی درخواستی) كشور به خدمت گرفته شود و از جانب دیگر جلوگیری از دانلود غیرقانونی بسیار جدی در دستور كار قرار گیرد، یا اگر امكان فنی آن فراهم نیست، از نظر اقتصادی ساز و كاری را تدارك ببینند كه عملا استفاده از مال دزدی و قاچاق، برای سوءاستفاده كنندگان مقرون به صرفه نباشد.

در این میان كم كاری سازمان صدا و سیما در تبلیغ «سینما آنلاین» غیر قابل چشم پوشی است. واضح است این سازمان نباید این نوع نمایش را رقیب خود بداند، بلكه باید چون گذشته با همراهی و مساعدت خود بوسیله تبلیغات گسترده، به ایجاد فرهنگ فیلم دیدن قانونی، مردم را در گذر به این دوره جدید تمدنی، مشایعت كند.

در چنین حالتی، شورای عالی تهیه كنندگان سینما اطمینان دارد تماشاگران سینمای ایران در پشتیبانی از سینمای محبوب و نجیبشان پای كارند و این سینما را حتی در سخت ترین شرایط تنها نمی گذارند. ما معتقدیم با استواری سینما آنلاین، تولیدات سینمایی در دوران پسا كرونا رونق خواهد گرفت و از این رونق، سالن های سینما نیز به موازات صنعت «وی او دی» بهره ها خواهند برد و مگر نه این كه به فرموده رهبر انقلاب سال ۱۳۹۹ باید سال «جهش تولید» باشد.
ویروس كرونا موسوم به كوید ۱۹ اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مركز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری بعنوان ذات الریه نام برده می شد اما كمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام نمود. تدروس آدهانوم مدیر كل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در كنفرانسی خبری اصرار كرد كه بااینكه واژه «همه گیر» (pandemic) به سبب حساسیتی كه دارد نباید بدون دقت استفاده شود؛ ارزیابی های این سازمان ویروس كرونا را «همه گیر جهانی» شناسایی و اعلام می كند.
بیمارانی مبتلا به این ویروس از چهارشنبه ۳۰ بهمن در ایران شناسایی شدند و برای جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری ها همه رویدادها و اماكن فرهنگی همچون سینماها، سالن های تئاتر، كنسرت ها و نگارخانه ها از هفته اول اسفند ۹۸ تابحال (۳۰ فروردین ۹۹) تعطیل بوده اند.



منبع:

1399/01/31
11:39:01
5.0 / 5
3285
تگهای خبر: اینترنت , تئاتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
لباس دونی