بالن فضایی اینترنت برفراز مرز مهران

بالن فضایی اینترنت برفراز مرز مهران

لباس دونی: از طرف مسئولان وزارت ارتباطات بمنظور ارائه خدمات بهتر به زوار اربعین حسینی، بالن فضایی اینترنت در مرز مهران قرار می گیرد.


به گزارش لباس دونی به نقل از ایسنا، بالن های اینترنت بجای مبارزه با باد، از "هوش مصنوعی" استفاده می نمایند تا ارتفاع خودرا تغییر دهند و برای رسیدن به مقصد خود از جریان هوا استفاده می کنند؛ این امر می تواند به طی مسیرهایی منجر شود که طولانی و یا پیچیده هستند ولی در عین حال به انرژی بسیار زیادی هم نیاز ندارند. همین طور این بالن ها می توانند دسترسی به اینترنت را با ثبات بیشتری فراهم آورند.
در ایران، چند سالی است که به مناسبت فرا رسیدن اربعین، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خدمات ویژه ای را برای زوار درنظر می گیرند که همچون آن می توان به بالن سازمان فضایی که یکی از کارکردهایش ارائه اینترنت رایگان است اشاره نمود.
در همین رابطه ازسوی عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در سال جاری اعلام گردید که در تلاشند اینترنت مورد نیاز زوار را در راه حرکت زوار در داخل کشور و بخصوص در مرزها با بهره گیری از سایت های سیار و تقویت کننده تامین شود. در مرز پرتردد مهران هم مقرر است بالن فضایی بمنظور ارائه اینترنت مستقر شود.
همچنین علی بهادری جهرمی - سخنگوی دولت- درباره ی همین موضوع اعلام نموده برای حل مشکلات ارتباط، تقویت آنتن دهی در مرزها انجام شده و یک بالن از هفته آتی برای ارائه اینترنت رایگان در مرز استقرار می یابد؛ همین طور اینترنت وای فای رایگان نیز در بعضی موکب ها در راه راهپیمایی در نظر گرفته شده است تا به زوار خدمات دهد.
بر این اساس، بالن های مخابراتی، بالن های ثابتی هستند که می توانند تا ارتفاع ۵۰۰ متر قرار گیرد و ارتباطات زمینی را ایجاد کنند. همچون کاربردهای این بالن ها می توان به استفاده در مواقع بحرانی اشاره کرد؛ در حقیقت با بهره گیری از چت های وای فای این بالن ها، خدمات ارتباطی برای مردم فراهم می شود.
قبل از این محمدجواد آذری جهرمی- وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات - در ۱۴ بهمن سال ۱۳۹۶ به استفاده از این بالن ها در مراسم اربعین و در منطقه زلزله سر پل ذهاب اشاره کرده و گفته بود استفاده از این بالن ها بسیار موفقیت آمیز بوده و ظرفیت های شبکه ای خوبی را به وجود آورده است، چونکه توانسته اند در زمینه پوشش مشترکان و ایجاد شبکه بهبودهای قابل توجهی داشته باشند.
وی، همین طور از طراحی و ساخت ۳۱ بالن آگاهی داده و گفته بود بر طبق برنامه ریزی ها تلاش می شود تا هر استان دارای یک بالن مخابراتی باشد که مراحل ساخت آن درحال پیگیری قرار دارد و این امیدواری وجود دارد که در زمان مقرر خدمات آن در اختیار مردم بوسیله مراکز بحران استانها قرار بگیرد.
طبق اعلام، سعی شده که هر بالن ۱۰ هزار کاربر را با ۱۰ گیگابیت بر ثانیه پهنای باند پوشش دهد و این طرح بوسیله ستاد بحران وزارت ارتباطات به پژوهشگاه فضایی ارجاع شده است.



1401/06/18
11:27:01
5.0 / 5
401
تگهای خبر: اینترنت , خدمات , طراحی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
لباس دونی