بهاءالدین خرمشاهی رو به بهبود است، جای نگرانی نیست!

بهاءالدین خرمشاهی رو به بهبود است، جای نگرانی نیست!

یکی از دوستان خانواده خرمشاهی، درباره آخرین وضعیت سلامتی بهاالدین خرمشاهی، اظهار داشت: استاد رو به بهبود است و جای نگرانی نیست.



صدرا صدوقی خبرنگار حوزه اندیشه و از دوستان نزدیک خانواده خرمشاهی در گفت وگوی با خبرنگار فرهنگی ایرنا از آخرین وضعیت استاد بهاءالدین خرمشاهی بعد از مبتلا شدن به کرونا و بستری در بیمارستان، به نقل از هاتف پسر بزرگ ایشان اطلاع داد.

صدوقی با بیان اینکه حالا خطر رفع شده است و مشکلی جان استاد خرمشاهی را تهدید نمی کند، اظهار داشت: روند درمان به خوبی طی شده و الان رو به بهبود هستند.

وی افزود: استاد از محدوده خطر دور شده اند اما درمان و مراقبت ادامه دارد و تا زمانی که حال ایشان به صورت کامل بهبود نیابد، در بیمارستان خواهند ماند.

صدوقی در پاسخ سوالی در خصوص روند درمان با وجود بیماری های قبلی استاد، اظهار داشت: تا کنون که مشکلی نبوده و تابحال نسبت به داروها واکنش خوبی نشان داده است. حال ایشان رو به بهبود است و جای نگرانی نیست.



درباره بهاءالدین خرمشاهی

بهاءالدین خرمشاهی در ۱۳۲۴ خورشیدی در قزوین چشم به جهان گشود. پدرش اهل کتاب و اهل قلم و قریب الاجتهاد بود و در صورتبندی ذهن و زبان او نقش اساسی داشت. با به پایان رساندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه در زادگاهش در رشته پزشکی دانشگاه ملی قبول شد اما به این رشته علاقه ای نداشت و در سال سوم دانشگاه تصمیم گرفت در رشته زبان و ادبیات فارسی که دلخواهش بود، ادامه تحصیل دهد. خرمشاهی در محضر بزرگانی چون ذبیح الله صفا، مهدی محقق، سید جعفر شهیدی، پرویز ناتل خانلری و سید صادق گوهرین و هم استادان بی بدیلی مانند آیت الله ابوالحسن شعرانی و استاد عبدالحمید بدیع الزمان کردستانی علم آموزی کرد و توشه علمی، ادبی، معقول و منقول اندوخت. استخدام در مرکز خدمات کتابداری همچون فعالیتهای او به حساب می آید. پرداختن به عشق اولین و آخرینش یعنی ترجمه و تألیف و انواع فعالیتهای ادبی و بخصوص مقاله نویسی به خصوص نگارش نقد کتاب در نشریات مختلف از دیگر فعالیتهای خرمشاهی است.

خرمشاهی در ۱۳۶۳ به انجمن فلسفه وابسته به مؤسسه مطالعات و تحقیقات فرهنگی که امروزه پژوهشگاه علوم انسانی نام دارد، ملحق شد و بعد از ترجمه و ویرایش چندین کتاب و همکاری در تدوین و نشر مجله فرهنگ در ۱۳۷۹ خورشیدی، بازنشسته شد اما این به معنای خانه نشینی او نیست و وی هنوز هم با این مؤسسه همکاری و مشاوره دارد و عضو شورایعالی و سردبیر مجله فرهنگ است.

تاسیس دایره المعارف تشیع در ۱۳۶۱ خورشیدی از دیگر اقدام های اجرایی خرمشاهی به حساب می آید. عضویت در فرهنگستان زبان و ادب فارسی و ادامه همکاری او با این سازمان هم از بخش های فعالیت وی است. خرمشاهی در سالهای اخیر با سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران هم همکاری داشته است.

آثار او بیشتر از ۸۰ کتاب شامل ترجمه، تألیف، تصحیح و همینطور ۱۵۰۰ مقاله می شود، خرمشاهی در اولین جشنواره نقد کتاب در ۱۳۸۴ خورشیدی بعنوان پیشکسوت نقد نویسی با نگارش ۳۲۰ نقد در طول ۳۲ سال ارائه شد.

حافظ پژوهی حوزه تخصصی کار پژوهشی خرمشاهی است. آثار وی درباره حافظ همواره از اقبال و استقبال خوانندگان اهل نظر برخوردار شده است. خرمشاهی تابحال بیشتر از ۱۲ کتاب درباره حافظ نوشته و در آن میان کتاب حافظ نامه در زمینه شرح الفاظ، اعلام، مفهوم های کلیدی و بیت های دشوار حافظ بیشتر از همه شهرت دارد.


1399/11/16
18:23:58
0.0 / 5
1285
تگهای خبر: تخصص , جشنواره , خدمات , مشاوره
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
لباس دونی