تشكیل بانك اطلاعاتی در صنایع دستی كشور لازم است

تشكیل بانك اطلاعاتی در صنایع دستی كشور لازم است

به گزارش لباس دونی مدیرعامل مجمع ملی هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی اعلام نمود: تشكیل بانك اطلاعاتی می تواند در امتداد تولید، فروش و صادارت صنایع دستی كشور تاثیر گذار باشد.


حسین بختیاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: تجارت صنایع دستی نیاز به برنامه ریزی مدون و بانک اطلاعاتی دارد تا حلقه گم شده میان تولید و مصرف مشکل این حوزه را برطرف کند.
وی با اشاره به اینکه در این خصوص بخش خصوصی، دولتی و قانونگذاری باید مشارکت همسویی داشته باشند، اشاره کرد: با وجود تحریم و بلا استفاده بودن از سرمایه دلاری، می توان از کمک دولتی، هنرمندان، تجار، سازمان های غیر دولتی و سرمایه گذاران را برای رونق صنایع دستی بهره برد.
مدیرعامل مجمع ملی هنرمندان و صنعتگران افزود: هنرهای سنتی، صنعتی زودبازده و اثر گذار در تولیدناخالص کشور محسوب می شوند که توجه به این حوزه می تواند کاهش وابستگی فروش نفت را برای ما به همراه آورد.
وی با اعلان اینکه آمار فروش چمدانی و افزایش معیار مطلوب برای صادارت صنایع دستی نیست، اظهار داشت: باید همه در این بخش از تک روی ها پرهیز کرده و برای عزم ملی کمر همت ببندند تا ساختار بازرگانی و تولید راکد کشور نیز پویا شود.
در بخش مواد اولیه گرفتار خود تحریمی هستیم
مدیرعامل مجمع ملی هنرمندان و صنتعتگران صنایع دستی اظهار نمود: در بخش مواد اولیه برای هنرهای سنتی هیچ کمبودی در کشور وجود ندارد بلکه می توانیم این مواد را با بالاترین کیفیت تولید نماییم.
وی افزود: هم اینک ما گرفتار خود تحریمی و نظارت های غلط در این عرصه هستیم که با ساختار مداری بیشتر این مساله را حل و فصل خواهیم کرد.
به گفته بختیاری هر زمانی که تولید کننده، فروشنده و هنرمند راضی باشند، صادرات کشور مطلوب و ارز آوری خوبی را در کشور شاهد خواهیم بود.
در ۱۱ ماهه سال قبل صادرات صنایع دستی ۴۲۷ میلیون دلار به صورت رسمی و چمدانی ارزآوری داشته است.



منبع:

1399/03/30
21:42:27
5.0 / 5
2539
تگهای خبر: صنایع دستی , كیفیت , هنر , هنرمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
لباس دونی