فراخوانی برای تحلیل رفتار جامعه ایرانی در بحران كرونا

فراخوانی برای تحلیل رفتار جامعه ایرانی در بحران كرونا

لباس دونی: فراخوانی جهت بررسی شناخت بهتر جامعه ایرانی در شرایط بحرانی شیوع كرونا منتشر گردید و در آن از محققان حوزه های مرتبط درخواست شد تا پروپوزال های خویش را تا ۱۷ خرداد ماه در این حوزه ارسال نمایند.


به گزارش لباس دونی به نقل از ایسنا، ستاد توسعه علوم و فناوری های علوم شناختی با همکاری دانشگاه تهران مبادرت به انتشار فراخوانی با عنوان "شناخت و تحلیل گفتمان و رفتار جامعه ایرانی در بحران کرونا" با هدف تحلیل اثر شرایط کرونا بر دینامیک رفتار و شناخت بهتر جامعه ایرانی در شرایط بحرانی، فهم بهتر اثربخشی سیاست­ ها و روش های اجرا شده در کشور و کمک به طراحی قدم های بعدی برای عبور از این بحران با حداقل تنگنا برای آحاد جامعه کرده است.
این فراخوان در دو مرحله برگزار می گردد. اولین مرحله از ۲۷ اردیبهشت ماه سالجاری شروع می شود و تا ۲۷ مرداد ماه ادامه دارد و در این مرحله تیم ها بر مبنای دادگان فضای مجازی به مدل سازی، تحلیل و تفسیر نتایج در جهت اهداف فراخوان می پردازند. تمرکز اصلی این مرحله بر دادگان و اخبار عمومی شبکه­ های اجتماعی و سایت­ ها است.
در مرحله دوم که از اول شهریورماه سالجاری شروع می شود، از حداکثر سه تیم برتر اولین مرحله حمایت می شود تا با وارد کردن اطلاعات موازی، نتایج خویش را توسعه دهند.
در این فراخوان، مجموعه دادگان مورد استفاده بالغ بر ۲۵ میلیون پست و خبر انتشار یافته در فضای مجازی با محوریت کرونا است. این مطالب از کانال های عمومی تلگرام، صفحات عمومی اینستاگرام و توئیتر و همینطور اخبار داخلی انتشار یافته به صورت آنلاین، از اول بهمن ۹۸ درحال استخراج است.
متخصصان علوم داده، سیستم های هوشمند و متن کاوی به همراه متخصصان علوم شناختی، علوم اجتماعی، روانشناسی، اقتصاد و سایر بخش ها در چارچوب تیم های دانشگاهی، شرکت ها، موسسات فعال و تیم های تخصصی می توانند در این فراخوان شرکت نمایند و پروپوزال خویش را جهت شرکت در اولین مرحله تا ۱۷ خرداد ماه سالجاری ارسال نمایند.
به گزارش روابط عمومی معاونت علمی، در این فراخوان به تیم های برتر جوایزی چون تأمین بخشی از هزینه های پردازشی جهت پردازش کل دادگان در نظر گرفته شده است. حمایت و تأمین هزینه های دوره شتاب دهی برای تیم­ های تخصصی و دانشگاهی نوپا برای تبدیل شدن به شرکت دانش بنیان تا سقف ۲۰ میلیون تومان و هم پشتیبانی از شرکت ها تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان در چارچوب وام بدون بهره برای ایجاد و توسعه دپارتمان داده کاوی هوشمند به توان شناختی از دیگر جوایز اختصاص یافته در این فراخوان است و امکان عقد قرارداد با سه تیم برتر جهت ادامه مسیر و توسعه و تعمیق تحلیل ها با استفاده از دادگان موازی از دیگر جوایز این فراخوان است.



1399/02/30
13:33:13
5.0 / 5
2730
تگهای خبر: تخصص , طراحی , فناوری , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
لباس دونی